Μάστερ mayor-sef

Κυριακή, 25 Φεβρουάριος 2018 17:03

(τα εν οίκω και φυσικά εν δήμω)

- Φωτό: δηλαδή τώρα να θεωρήσει κανείς πως ο Αστέριος φορώντας μαγειρικό σκούφο στον Σωτήρη, άρχισε τα μαγειρέματα;

....................

- Έχουμε και λέμε. Στη μία φωτό-facebook ο Παντελής (ο Σκαρ) φαίνεται παρέα με τον Σαραμάντο. Στην άλλη φωτό-facebook ο Παντελής (είπαμε ο Σκαρ) φαίνεται παρέα με τον Μπάτο! Προκύπτει λοιπόν ένα ερώτημα με αυτές τις «αυθόρμητες» φεϊσμπουικές αναρτήσεις: Αν υποθέσουμε πως τελικά ο Παντελής (καταλήξαμε ποιος!) θέλει να δηλώσει «παρών» (είναι μόδα) για την περίπτωση mayor of Oraiokastro town, θα δούμε δηλαδή συνεργασία Μπάτου με Σαραμάντου; Θα τρελαθούμε τελείως.

...................

- Δύο οι ομάδες μεταμφιεσμένων που ισοψήφησαν φέτος στο καρναβάλι του Ωραιοκάστρου! Δύο οι ομάδες μεταμφιεσμένων που ισοψήφησαν πέρυσι στο καρναβάλι του Ωραιοκάστρου! Πόσες ομάδες μεταμφιεσμένων μπορούν να ισοψηφήσουν του χρόνου που είναι και προεκλογική περίοδος; Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά για να πάμε να αλώσουμε το καρναβάλι της Ξάνθης.

....................

- Φλεβάρης μήνας και ο κυρ Ηλίας παραγγέλνει τρία χιλιάρικα αντιολισθητικές αλυσίδες για 26 οχήματα του δήμου, που θα βγουν όλα στους αποκλεισμένους από το χιόνι δρόμους του δήμου, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους! Μέχρι και για το σάρωθρο (δουλεύει;) ζήτησε αντιολισθητικές! Ποια δωρεά εκχιονιστικού και πράσινα άλογα γατάκια. Τέτοια εμπιστοσύνη στον δήμο.

....................

- «Έτσι όπως πας θα με αναγκάσεις να στηρίξω και τους δύο Παντελήδες» είπε ο πολύπειρος αυτοδιοικητικός κάνοντας τον νυν δήμαρχο -που ήταν μαζί με την κουστωδία- να χάσει το χρώμα του μαζί με την όρεξη για φαγητό. Ωραία η ατμόσφαιρα πίσω από την πλάτη του αυτοδιοικητικού με εισαγγελείς και σύγχρονες πρακτικές.

....................

- Μα είναι δυνατόν ο υποχθόνιος και τρισάθλιος δημοσιογραφίσκος να μπερδέψει στην παρουσίαση του βιβλίου τα ονόματα και να πει την κ. Ρένα ... «Δέσποινα»; Να αφήσει κατά μέρος τα «κατά λάθος» και γονυπετής να ζητήσει συγγνώμη από την πρόεδρο για το ασύλληπτο και αδιανόητο ατόπημα!

....................

- Μετά την αυτοψία (δελτίο τύπου), υποσχεθήκαμε πως θα γίνει γρήγορα (δελτίο τύπου), η ολοκλήρωση της μελέτης (δελτίο τύπου), για τη γέφυρα (δελτίο τύπου), έτσι μετά από τέσσερα χρόνια (δελτίο τύπου), υπογράψαμε με την εταιρεία (δελτίο τύπου), βγάλαμε φωτογραφία με τα στελέχη (δελτίο τύπου), στείλαμε τις φωτό με τα πρώτα τσιμέντα (δελτίο τύπου), από το ίδιο σημείο που φωνάζαμε πως είναι ακατάλληλο (συνέντευξη τύπου!). Σιγά λοιπόν τώρα μην βγάλουμε δελτίο τύπου επειδή τη συνεχίζουμε από εκεί που την άφησε ο «διανοητικά ανεπαρκής» τέως δήμαρχος!

....................

- Σοβαρή υποσημείωση: Όταν η γέφυρα προχωράει στις εργασίες (το χρήμα ρέει) θα την ονομάζουμε «Γέφυρα Σαραμάντου». Όταν η γέφυρα σταματάει τις εργασίες (δε ρέει το χρήμα) θα την ονομάζουμε «Γέφυρα Γαβότση». Αλήθεια ξέρει κανείς ποιά από τις δύο περιόδους διανύουμε τώρα και αν το έργο προχωρά; Εδώ είναι το ερώτημα.

....................

- Μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα γίνει τελικά η συνάντηση κορυφής για το μέλλον της δημοτικής ομάδας που θα καθορίσει και τη ρότα προς τις εκλογές. Εμείς το μέρος το γνωρίζουμε, μακριά από εδώ, αλλά το τι θα ειπωθεί ψάχνουμε με αγωνία να μάθουμε! Σύντομα το ρεπορτάζ.

....................

- Dark έγραφε το σοκολατάκι που άφησε μπροστά στον τέως αντιδήμαρχό του ο Αστέριος στην ημερίδα για την Ανακύκλωση. Πως άραγε να ερμηνεύσει κανείς την κίνηση αυτή; "Μαύρες" οι μέρες που προμηνύονται για τον Ηρακλή στην «Πολιτεία με (ποιο ακριβώς) Όραμα»; Ή μήπως, "Μαύρη" τη ζωή θα κάνει o Ηρακλής στην «Πολιτεία με (ποιο ακριβώς είπαμε) Όραμα»; Ώσπου να πεις κύμινο τα καλύτερα έρχονται.

....................

- Τι παίζαμε εμείς όταν ήμασταν μικροί και τι παίζουν τώρα τα παιδιά μας; Τα μήλα! Πάντα υπήρχε αυτός που έκανε το «πουλάκι» για να σώσει τους άλλους προκειμένου να μείνουν στο παιχνίδι. Η σημερινή version του παιχνιδιού; Ο δημοτικός σύμβουλος «πουλάκι» που βοηθά κάποιον να στήσει ψηφοδέλτιο σε μία δημοτική κοινότητα. Ευκολάκι...

 

Υ.Γ
Άβερελ, θυμάσαι που είχαμε ρωτήσει αν γίναμε ντοκιμαντέρ; Τελικά γίναμε και θα παιχτούμε σύντομα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Δημοφιλή Άρθρα

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Για τον Δημήτρη Σαραμάντο η «μπίλια» στην εκλογική... ρουλέτα των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου κάθισε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.…

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Πώς βιώνει την κρίση και την αγάπη του κόσμου πολύτεκνη οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη…

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου…

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ) Δεκαπέντε μήνες μετά τις καταγγελίες (σ.σ. οι οποίες επιχειρήθηκε να «μαζευτούν» μετά τον σάλο που προκάλεσαν) του δημάρχου Αστέριου Γαβότση…

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018

Κύλιση στην Αρχή