With the goat in the backside…

Σάββατο, 08 Οκτώβριος 2016 18:38

(τα εν οίκω και φυσικά εν δήμω)

-Από τον λαχανόκηπο των φτωχών, των κατατρεγμένων και των Mercedes, στο «Ziak-Dikeo's gate» με τους «καθηγητές» πληροφορικής, θείους, θείες, κουμπάρους, σκυλιά, παιδιά και μπατζανάκηδες. Τα καλύτερα δεν έρχονται. Θα τα φέρει αυτή η διοίκηση.

...................

-Έπιασαν τον πρόεδρο με την πισωκέρα γίδα στην πλάτη και αυτός είπε και ελάλησε, ό,τι έριξε κάτι πάνω του για τη ψύχρα της υπαίθρου! Αιφνιδιάστηκε ο έρμος -όπως μονίμως και ο γιατρός- με τον γιο κολλητού του και αντιδημάρχου. Ποιο το αγαπημένο άσμα του Ηλία; Μη βροντοχτυπάς τις χάντρες, η δουλειά κάνει τους άντρες. «Μέχρι να 'ρθει η γνώση, πάει το γρόσι» λέει ο σοφός λαός. Πάλι την τεχνογνωσία θα μας ζητήσουν Ηρακλή;

..................

-Πρόταση για δελτίο τύπου: «Αφού -ούτως ή άλλως- θα υιοθετούσε τις προτάσεις μας μέχρι και η κυβέρνηση, γιατί να μην προχωρήσουμε σε προσλήψεις ημετέρων, χωρίς να το πούμε σε κανέναν; Για να μάθετε άλλη φορά!» Αγαπημένη ιδέα.

....................

-«Μέσα σε άριστο κλίμα και με εμφανή την διάθεση των συμβούλων της διοίκησης για αγαστή συνεργασία με τον νέο γενικό γραμματέα του δήμου, συνεχίζονται αδιαλείπτως οι συναντήσεις, κ.λπ.» Το παραπάνω ΔΕΝ αφορά τον δήμο Ωραιοκάστρου! «Θα φύγει νύχτα ο δικός μας και μάλιστα σύντομα» χλεύασε σύμβουλος της ...συμπολίτευσης. "The Final Countdown".

...................

-Μία ωραία ατμόσφαιρα στην «Πολιτεία με (ποιο ακριβώς;) Όραμα» Παραιτήσεις, παλινωδίες, διαφωνίες. Από τον τρελό και απ' τον ...Δρυμό(!) μαθαίνεις την αλήθεια. Ούπς! Μέχρι εκεί οι ενδοπαραταξιακές διαφωνίες; Χαρτάκι προτεραιότητας μη και χαθεί η σειρά.

....................

-Ούτε «ρουθούνι δεν άνοιξε» με τα φετινά kibo που τοποθετήθηκαν ήδη -τέλος καλοκαιριού- σε σχολείο του δήμου. Ούτ' ένα τηλέφωνο, ούτ' ένα γράμμα βρε αδερφέ. Ποιο το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του γιατρού για τέτοιες περιπτώσεις; Το Deal! Άμα σου «στρώνουν το έδαφος» στο σχολείο, πως να αρνηθείς διάλογο με τον δήμαρχο; Φτάνει να μη «φύγει» προς τα έξω και ζητούν όλοι μετά.

...................

-Αντιδήμαρχος, συνοδευόμενος υπό της συζύγου του, ανακοινώνεται από το μικρόφωνο σε εκδήλωση όμορου δήμου. Όμως, πουθενά ο αιρετός, μαγική εικόνα. Του κακοφάνηκαν τα 3 ευρώ έκαστος για την είσοδο! Αν τα πλήρωσε; Μόνο στην ανακοίνωση έμεινε η αφεντιά του.

....................

-«Αν υπήρξαν τέτοιες συναντήσεις -το αγνοώ-, ουδεμία ανάμειξη είχα...» είπε (σε άλλους) ο τέως Τεχνικών Έργων. Δύναμη ο Ανέστης, δύναμη και εμείς. Σε τρεις (προεκλογικές;) συναντήσεις «πέσαμε» πάνω αγαπητέ φίλε. Ούτε μια, ούτε δύο! Οσονούπω και τα ονόματα για του λόγου το αληθές.

....................

-«Αχ καλή μου τι περίμενες; Οι θέσεις με τίτλους έχουν και τις ανάλογες ευθύνες... δεν ήξερες; ας ρώταγες» τέτοια αγάπη στο facebook, η παλιά, για την (παραλίγο) νέα πρόεδρο! Σιγά μην αφήσει να πέσει τίποτα κάτω η κ. Ρένα! That means war.

....................

-Απαγορευμένες οι λέξεις «παιδικός σταθμός» κατά τον Πεντάλοφο μεριά. Ούτε στα τοπικά συμβούλια δεν πρέπει να ακούγεται. Τέτοια οδηγία από το αφεντικό; Και δεν είναι μόνο που θα αναγκαστούν να τον σταματήσουν, αλλά κυρίως που θα προσπαθήσουν να «φορτώσουν» αλλού την τσαπατσουλιά.

 

ΥΓ
Άβερελ, άκουσες τα παράπονα από τον Άγγελο του Δημ. Οργανισμού; «Μα είναι δυνατόν να γλιτώσω από το geraki, και να θέλετε να μου φορτώσετε τον boufo»; Σωστός...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Δημοφιλή Άρθρα

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Για τον Δημήτρη Σαραμάντο η «μπίλια» στην εκλογική... ρουλέτα των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου κάθισε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.…

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Πώς βιώνει την κρίση και την αγάπη του κόσμου πολύτεκνη οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη…

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου…

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ) Δεκαπέντε μήνες μετά τις καταγγελίες (σ.σ. οι οποίες επιχειρήθηκε να «μαζευτούν» μετά τον σάλο που προκάλεσαν) του δημάρχου Αστέριου Γαβότση…

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018

Κύλιση στην Αρχή