Χιλιόμετρα «Ελπίδας» και «Ζωής» στο Ωραιόκαστρο (Φωτορεπορτάζ)

Κυριακή, 13 Μάιος 2018 16:51

Χιλιάδες κόσμου αγκάλιασε για ακόμα μία χρονιά την υπέροχη προσπάθεια του Συλλόγου Φίλων του Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠIΔΑ «Αυτισμός – Ελπίδα», που με τη βοήθεια του Δήμου Ωραιοκάστρου και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διοργάνωσε τον 6ο φιλανθρωπικό αγώνα βουνού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού. 

Ο κόσμος έτρεξε, διασκέδασε, απόλαυσε την ομορφιά των ορεινών διαδρομών του Ωραιοκάστρου, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στα αυτιστικά παιδιά της Μονάδας "ΕΛΠΙΔΑ". Ήταν ένας αγώνας γιορτή για τον Δήμο Ωραιοκάστρου, όπου κάθε χρόνο αγκαλιάζεται από πλήθος κόσμου με το πάρκο της Ελπίδας να γεμίζει από χαμόγελα και αγάπη.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
6Ος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ «ΑΥΤΙΣΜΟΣ–ΕΛΠΙΔΑ» 2018

Με σύμμαχο έναν ανοιξιάτικο καιρό και κινητήρια δύναμη την παρουσία και τη θετική ενέργεια χιλιάδων Φίλων της ΕΛΠΙΔΑΣ πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία ο 6ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού στο Ωραιόκαστρο και το περιαστικό δάσος.
Οι τρεις διαδρομές του 1, των 5 και 13,5 χιλιομέτρων συγκέντρωσαν γύρω στις 3.000 συμμετοχές και έδωσαν στην περιοχή της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ αλλά και σε όλο το Ωραιόκαστρο μιαν εικόνα Γιορτής .
Άλλη μια Γιορτή του Εθελοντισμού, της Προσφοράς και της Συνεργασίας.
Ο Σύλλογος Φίλων του Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ ευχαριστεί θερμά τους εκλεκτούς Καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους ευγενικούς Χορηγούς του Αγώνα από την Αυτοδιοίκηση, τον Αθλητισμό και την οικονομική ζωή της χώρας μας, ευχαριστεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ευχαριστεί τη Σχολική Κοινότητα του Δήμου μας, μαθητές και εκπαιδευτικούς, ευχαριστεί τους Εθελοντές και τους Υποστηρικτές Υγείας που σε Ομάδες ή ατομικά προσέφεραν την πολύτιμη παρουσία τους σε όλους τους ζωτικούς χώρους του Αγώνα.
Ξεχωριστά ευχαριστώ στους χιλιάδες συμπολίτες και συμπολίτισσες που στήριξαν και δυνάμωσαν τον 6ο Αγώνα Βουνού με την ενέργεια και την αγάπη τους.
Το ραντεβού ανανεώνεται για την Άνοιξη του 2019.

Από το Σύλλογο Φίλων
"Αυτισμός ΕΛΠΙΔΑ"
Η Πρόεδρος

Κορίνα Κοντοδήμου

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ με περισσότερες από 120 φωτογραφίες από το politesoraiokastrou.gr

Δημοφιλή Άρθρα

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Για τον Δημήτρη Σαραμάντο η «μπίλια» στην εκλογική... ρουλέτα των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου κάθισε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.…

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Πώς βιώνει την κρίση και την αγάπη του κόσμου πολύτεκνη οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη…

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου…

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ) Δεκαπέντε μήνες μετά τις καταγγελίες (σ.σ. οι οποίες επιχειρήθηκε να «μαζευτούν» μετά τον σάλο που προκάλεσαν) του δημάρχου Αστέριου Γαβότση…

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018

Κύλιση στην Αρχή