(ΒΙΝΤΕΟ) Η βεντέτα Γεράκη - Αντωνιάδου: "Μη ξαναμιλήσεις"..."Γιατί θα σε φοβηθώ;"

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 10:39

Με τις δύο γυναίκες της αυτοδιοίκησης να έχουν «απλωθεί» τα τελευταία χρόνια ενεργά στα καθημερινά του τόπου, είναι φυσικό να καταγράφεται μεταξύ τους ένας ιδιότυπος ανταγωνισμός, ο οποίος όμως δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται να μετεξελίσσεται σε σκληρή κόντρα ολοένα και πιο ορατή. Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, διαχρονικά οι σχέσεις μεταξύ της κ. Γεράκη και της κ. Αντωνιάδου δεν ήταν και οι καλύτερες, ακόμα και όταν συνυπήρχαν στα ίδια παραταξιακά εδάφη. 

Στην εκπνοή του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου, η στάση καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίασης (όπως υποστήριξε η κ. Γεράκη) της προέδρου του ΔΟΠΠΑΩ, Ρένας Αντωνιάδου, πυροδότησε ακόμα μία σύγκρουση. Τα παράπονα της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου ότι η πρόεδρος του ΔΟΟΠΑΩ «μιλάει συνέχεια πάνω από το κεφάλι της» κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, δημιούργησε ένταση και φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο γυναικών. «Μην ξαναμιλήσεις» είπε η κ. Γεράκη, «γιατί θα σε φοβηθώ;» απάντησε η κ. Αντωνιάδου. 

Στο βίντεο που ακολουθεί (προς το τέλος το φραστικό επεισόδιο), φαίνεται επίσης  η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ -χωρίς να μας έχει συνηθίσει σε τέτοια συμπεριφορά- να γελάει με την κ. Γεράκη την ώρα που ξεκινά την τοποθέτησή της. 

Πάντως είναι η δεύτερη φορά που καταγράφεται παρόμοια συμπεριφορά προς την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο. Η πρώτη φορά φέρεται να ανήκει σε στενό συνεργάτη του Αστ. Γαβότση, ο οποίος διατηρεί τοπικό site για την προβολή του δημάρχου.

Ακολουθεί το επίμαχο βίντεο (από τον κ. Κελεσίδη)

 

Τον περασμένο Οκτώβρη, επίσης στο τέλος του δημοτικού συμβουλίου, η κ. Γεράκη -που είχε ήδη ανακοινώσει την παραίτησή της- απευθυνόμενη προς την κ. Αντωνιάδου την συμβούλεψε λέγοντας «στο λέω να μην μπλέξεις, εσύ θες να μπλέξεις, ε μπλέξε».

Ακολουθεί το βίντεο

 

 

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα 

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα στις σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών εμφανίστηκαν δημόσια περίπου ένα χρόνο πριν, μόνο που οι θέσεις τους τότε ήταν ανάποδα. Η κ. Αντωνιάδου είχε παραιτηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί και η κ. Γεράκη είχε αναλάβει τα ηνία του Δημοτικού Οργανισμού. 

Η παραίτηση όμως της κ. Γεράκη από πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ λίγες μέρες μετά «εξαιτίας της παρατημένης διοικητικά κατάστασης» που κληρονόμησε από τα χέρια της κ Αντωνιάδου ήταν η αιτία που άναψε το βραδύκαυστο φυτίλι της κόντρας. Τότε μάλιστα είχε αναλάβει με επιτυχία τη διοίκηση του ΔΟΠΠΑΩ ο Άγγελος Πανούσης, βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα στην εικόνα ανόδου που παρουσιάζει μέχρι σήμερα ο Δημοτικός Οργανισμός. (http://www.politesoraiokastrou.gr/oraiokastro/item/5935-paraitisi-geraki-antoniadou-oraiokastro.html)

Από εκείνο λοιπόν το δημοτικό συμβούλιο που είχε αποχωρήσει εκνευρισμένη η κ. Αντωνιάδου, δεν έμαθαν ποτέ οι δημότες, ποια ήταν αυτή η «παρατημένη κατάσταση», που είπε η κ. Γεράκη, αλλά ούτε τι σήμαινε αυτό που είπε με νόημα η κ. Αντωνιάδου στον Αστ. Γαβόστη «μην βγάλω παραπάνω πράματα προς τα έξω, ξέρετε εσείς»

Ακολουθεί το βίντεο 

 

Δημοφιλή Άρθρα

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται!

Μετά την απομάκρυνση εκ του… εκλογικού ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! Για τον Δημήτρη Σαραμάντο η «μπίλια» στην εκλογική... ρουλέτα των αυτοδιοικητικών εκλογών του ερχόμενου Μαΐου κάθισε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.…

Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2018

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!

Η 13μελής οικογένεια από το Ωραιόκαστρο, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση! Πώς βιώνει την κρίση και την αγάπη του κόσμου πολύτεκνη οικογένεια στο Ωραιόκαστρο Με ένα πλατύ χαμόγελο και μια αστείρευτη…

Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2018

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του

Παιδική χαρά στα «Αλώνια» - Δωρεά από επιχειρηματία του Ωραιοκάστρου στο όνομα της συζύγου του Να μοιράσει χαμόγελα σε παιδιά του δήμου Ωραιοκάστρου κατασκευάζοντας μία πρότυπη παιδική χαρά που θα φέρει το όνομα της συζύγου…

Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Επί 15 χρόνια κάποιοι πλήρωναν μόνο το πάγιο καθώς δεν γίνονταν μετρήσεις στο νερό! (ΒΙΝΤΕΟ) Δεκαπέντε μήνες μετά τις καταγγελίες (σ.σ. οι οποίες επιχειρήθηκε να «μαζευτούν» μετά τον σάλο που προκάλεσαν) του δημάρχου Αστέριου Γαβότση…

Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018

Κύλιση στην Αρχή