(ΒΙΝΤΕΟ) Η βεντέτα Γεράκη - Αντωνιάδου: "Μη ξαναμιλήσεις"..."Γιατί θα σε φοβηθώ;"

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 10:39

Με τις δύο γυναίκες της αυτοδιοίκησης να έχουν «απλωθεί» τα τελευταία χρόνια ενεργά στα καθημερινά του τόπου, είναι φυσικό να καταγράφεται μεταξύ τους ένας ιδιότυπος ανταγωνισμός, ο οποίος όμως δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός, φαίνεται να μετεξελίσσεται σε σκληρή κόντρα ολοένα και πιο ορατή. Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, διαχρονικά οι σχέσεις μεταξύ της κ. Γεράκη και της κ. Αντωνιάδου δεν ήταν και οι καλύτερες, ακόμα και όταν συνυπήρχαν στα ίδια παραταξιακά εδάφη. 

Στην εκπνοή του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου, η στάση καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίασης (όπως υποστήριξε η κ. Γεράκη) της προέδρου του ΔΟΠΠΑΩ, Ρένας Αντωνιάδου, πυροδότησε ακόμα μία σύγκρουση. Τα παράπονα της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου ότι η πρόεδρος του ΔΟΟΠΑΩ «μιλάει συνέχεια πάνω από το κεφάλι της» κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, δημιούργησε ένταση και φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο γυναικών. «Μην ξαναμιλήσεις» είπε η κ. Γεράκη, «γιατί θα σε φοβηθώ;» απάντησε η κ. Αντωνιάδου. 

Στο βίντεο που ακολουθεί (προς το τέλος το φραστικό επεισόδιο), φαίνεται επίσης  η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ -χωρίς να μας έχει συνηθίσει σε τέτοια συμπεριφορά- να γελάει με την κ. Γεράκη την ώρα που ξεκινά την τοποθέτησή της. 

Πάντως είναι η δεύτερη φορά που καταγράφεται παρόμοια συμπεριφορά προς την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο. Η πρώτη φορά φέρεται να ανήκει σε στενό συνεργάτη του Αστ. Γαβότση, ο οποίος διατηρεί τοπικό site για την προβολή του δημάρχου.

Ακολουθεί το επίμαχο βίντεο (από τον κ. Κελεσίδη)

 

Τον περασμένο Οκτώβρη, επίσης στο τέλος του δημοτικού συμβουλίου, η κ. Γεράκη -που είχε ήδη ανακοινώσει την παραίτησή της- απευθυνόμενη προς την κ. Αντωνιάδου την συμβούλεψε λέγοντας «στο λέω να μην μπλέξεις, εσύ θες να μπλέξεις, ε μπλέξε».

Ακολουθεί το βίντεο

 

 

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα 

Τα πρώτα μαύρα σύννεφα στις σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών εμφανίστηκαν δημόσια περίπου ένα χρόνο πριν, μόνο που οι θέσεις τους τότε ήταν ανάποδα. Η κ. Αντωνιάδου είχε παραιτηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί και η κ. Γεράκη είχε αναλάβει τα ηνία του Δημοτικού Οργανισμού. 

Η παραίτηση όμως της κ. Γεράκη από πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ λίγες μέρες μετά «εξαιτίας της παρατημένης διοικητικά κατάστασης» που κληρονόμησε από τα χέρια της κ Αντωνιάδου ήταν η αιτία που άναψε το βραδύκαυστο φυτίλι της κόντρας. Τότε μάλιστα είχε αναλάβει με επιτυχία τη διοίκηση του ΔΟΠΠΑΩ ο Άγγελος Πανούσης, βάζοντας την προσωπική του σφραγίδα στην εικόνα ανόδου που παρουσιάζει μέχρι σήμερα ο Δημοτικός Οργανισμός. (http://www.politesoraiokastrou.gr/oraiokastro/item/5935-paraitisi-geraki-antoniadou-oraiokastro.html)

Από εκείνο λοιπόν το δημοτικό συμβούλιο που είχε αποχωρήσει εκνευρισμένη η κ. Αντωνιάδου, δεν έμαθαν ποτέ οι δημότες, ποια ήταν αυτή η «παρατημένη κατάσταση», που είπε η κ. Γεράκη, αλλά ούτε τι σήμαινε αυτό που είπε με νόημα η κ. Αντωνιάδου στον Αστ. Γαβόστη «μην βγάλω παραπάνω πράματα προς τα έξω, ξέρετε εσείς»

Ακολουθεί το βίντεο 

 

Δημοφιλή Άρθρα

(BINTEO) Απίστευτη δήλωση Αστ. Γαβότση για τους μηχανικούς του δήμου: "ΑμεΑ στην πράξη και στη γνώση"

(BINTEO) Απίστευτη δήλωση Αστ. Γαβότση για τους μηχανικούς του δήμου: "ΑμεΑ στην πράξη και στη γνώση" Θύελλα αντιδράσεων από τις δημόσιες δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση: «Εμείς έχουμε 9 (ενν. μηχανικούς) και οι μισοί ξέρετε…

Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Παντελής Τσακίρης επανέρχεται δηλώνοντας "παρών" στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα επέλεξε να κάνει γνωστή την επάνοδό του (μετά 7 χρόνια) στον αυτοδιοικητικό στίβο ο πολιτευτής της Ν.Δ,…

Παρασκευή, 29 Δεκέμβριος 2017

Μία ομάδα ποίημα! Η προπόνηση των αιρετών ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα της Κυριακής (video-photo)

Μία ομάδα ποίημα! Η προπόνηση των αιρετών ενόψει του φιλανθρωπικού αγώνα της Κυριακής (video-photo) Βλέποντας τη χθεσινή προπόνηση των παικτών που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας μπάσκετ των δημοτικών συμβούλων του Ωραιοκάστρου, καταλαβαίνει…

Πέμπτη, 14 Δεκέμβριος 2017

Ψάχνει για ..."καρατέκα" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Ωραιοκάστρου

Ψάχνει για ..."καρατέκα" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Ωραιοκάστρου Την ανάγκη υπηρεσιών υπαλλήλου ο οποίος να γνωρίζει ...πολεμικές τέχνες(!) "έχει ανάγκη" η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Ωραιοκάστρου, σύμφωνα…

Κυριακή, 10 Δεκέμβριος 2017

"Παράσταση" για ... λίγους ο απολογισμός του Αστέριου Γαβότση

"Παράσταση" για ... λίγους ο απολογισμός του Αστέριου Γαβότση Σε ...παράσταση μόνο για λίγους εξελίχθηκε η ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό του έργου της διοίκησης του…

Τετάρτη, 08 Νοέμβριος 2017

Κύλιση στην Αρχή